Despre noi

S.C. CELULOZA SI OTEL SRL TIMISOARA

S.C. Celuloza si Otel SRL. Timisoara este o societate comerciala infiintata in data de 20.01.1992, numar de inregistrare la ORC Timis J35/86/1992, cod unic de inregistrare 1818041, atribut fiscal RO, are activitate principala de recuperarea materialelor reciclabile sortate. Societatea desfasoara aceasta activitate de colectare si valorificare a materialelor reciclabile la sortimentele de deseuri metalice feroase si neferoase, la deseurile de hartie si carton si acumulatori uzati.

Societatea are sediul in Timisoara, str. Paul Morand nr. 69, are un capital social de 441990 lei si actionar majoritar este d-ul Gal Arpad care detine un numar de 84% din capitalul social. Administratorul societatii este d-ul Gal Arpad.

Societatea detine:

 • autorizatie de mediu valabila nelimitat in baza vizei anuale.
 • autorizatie tehnica pentru activitatea de dezmembrare vehicule rutiere scoase din uz
 • certificate de conformitate care recunoaste organizatiei conformitatea:- Sistemului de management al Calitatii, raportat la standardul de referinta international SR EN ISO 9001:2001- Sistemul de management de Mediu, raportat la standardul de referinta international SR EN ISO 14001:2005- Sistemului de management al Securitatii si Sanatatii in munca, raportat la standardul de referinta international OHSAS 18001:2004

Suntem situati in zona industriala a Timisoarei – Parc industrial Freidorf – aproape de principala artera de circulatie din sudul orasului cu posibilitati de dezvoltare deoarece detinem un teren de 30203 mp dotat cu platforma betonata, alimentare cu apa si energie electrica, canalizare. Avem toate conditiile cerute de organele abilitate ale statului pentru desfasurarea activitatii.

Detinem autocamioane pentrutilaj transportul deseurilor dotate cu containere si camionete platforma. Avem utilaj tip Cesoia pentru tocarea deseurilor feroase, moara de macinat cabluri electrice si greifere pentru manevrarea deseurilor feroase. Pentru analiza chimica a deseurilor detinem spectrometru.

Detinem utilaj Shredder si dispozitiv fix si mobil de masurat radioactivitatii.

Referitor la cifra de afaceri a societatii pecizam ca a avut o crestere substantiala in ultimii ani si la fel dinamica profitului. Chiar si in conditiile crizei financiar-economice actuale societatea a realizat cresteri cantitative de deseuri la colectare si livrare.

Deseurile metalice neferoase pe care le achizitionam si livram sunt:

1. Deseuri Metalice Feroase
2. Deseuri metalice nederoase:

  1. Deseu Aluminiu
  2. Deseu Cupru
  3. Deseu Alama-Bronz
  4. Deseu Alama-Radiator
  5. Deseu Plumb
  6. Deseu Inox

3. Deseu Hartie Si Carton
4. Acumulatori auto uzati

Societatea noastra sorteaza deseurile metalice neferoase in vederea livrarii. Avem posibilitatea de a sorta deseurile in containere in functie de solicitarea beneficiarului.